Residential

Modern Tudor | Greenwich, CT

Functionality and modernity

The original design of this kitchen was traditional, with a layout involving many angled corners and awkward spaces. The goal was to streamline the design and create a modern and more functional space. We accomplished this first by squaring off all corners, rotating the island and enlarging the main window to add more sunlight and visual balance.

Clutter-free countertops

The new design includes large storage areas such as a pantry, large pot/pan drawers, and an appliance garage unit to conceal small items to keep countertops clutter-free. With the aid of a display unit with LED lights installed, the homeowner can show off her beautiful artwork.

Next projects to explore

Mountain House | Sharon, CT
Mountain House | Sharon, CT
Chic Suburbia | Rye Brook, NY
Chic Suburbia | Rye Brook, NY
Midtown Finesse | New York, NY
Midtown Finesse | New York, NY
We Offer Free Design Consultations
Book now