Stone House | White Plains, NY
Residential

Stone House | White Plains, NY

Extended Eating Area

Stone House | White Plains, NY

The couple decided to remove an existing wall separating the kitchen and the dining room, leading us to create an oversized island and extended eating area in the middle of the room. Having this beautiful focal point allows the kitchen to serve multiple purposes and to fully enjoy all the natural light that enters through multiple skylights and patio doors.

Stone House | White Plains, NY
Stone House | White Plains, NY
Gray Wood Tones

A palette of gray wood tones and greiges provides an inviting environment for both cooking and entertaining.

Stone House | White Plains, NY
Stone House | White Plains, NY
Stone House | White Plains, NY
Stone House | White Plains, NY

Next projects to explore

Stone House | White Plains, NY
Modern Field Point | Greenwich, CT
Modern Nature | Briarcliff Manor, NY
We Offer Free Design Consultations
Book now